Video: Promo Fantasy Festival

Video: Promo Fantasy Festival

Header

Op 6, 7 en 8 mei van 2011 is voor de tweede maal het Fantasy Festival gehouden in Walibi Holland. Om dit festival in de markt te zetten, is besloten een promovideo te laten maken. Eripma is gevraagd deze video te maken.

Eripma heeft voor deze video de opnamen, montage en de animaties verzorgd. De beelden uit de video zijn geschoten tijdens het eerste jaar van de festival. Het geeft een globaal beeld van het festival weer, met aan het eind van de video de afsluiter van het festival: vuurwerk.

Ter promotie van het Fantasy Festival is Eripma gevraagd een video te maken. De video is in de aanloop van het festival ter promotie gebruikt op de website van Walibi Holland en in het park op diverse monitoren. 

Zoekt u nog iemand die uw video kan vormgeven? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.