Categorie├źn
Artwork Ontwerp Portfolio Video

Fotografie-opdracht Vonroc gereedschappen

Voor een opdracht van gereedschapsmerk Vonroc uit Zwolle heb ik onderstaande ontwerpen opgemaakt. Ik kreeg de opdracht om mijn fotografie-skills te laten zien door:
– het gereedschap in een actie-setting goed op plaat te zetten
– een ensemble-foto te maken met een dieptewerking
– een ontwerp te maken waarop enige grafische elementen te zien waren.

De foto in actie-setting, geschoten in een timmerwerkplaats. Foto verder aangevuld met beeldelementen die ik op het moment van maken kon vinden op de website van Vonroc.nl
Ensemble-foto met diepte/perspectief, geschoten in fotostudio. De haakse slijper, de accu-lader, de slijpschijf en de handleiding zijn los op de foto gezet en later samengevoegd met de onderdelen die ik niet tot mijn beschikking had op het moment van fotograferen. Omdat deze wel tot het standaardpakket behoren van het gereedschap heb ik deze met flink wat Photoshop-magie in de afbeelding geplaatst.
Foto-ontwerpen met daarop enige grafische elementen. Na research op de website vond ik via de producthandleiding welk lettertype standaard gebruikt werd en heb deze ingezet om te omschrijven waarom deze haakse slijper zich naar mijn mening onderscheid van de rest en waar zijn pluspunten liggen.

Aanvullend op de foto’s heb ik een tweetal video’s gemaakt, een stop-motion en een slow-motion video:

Door Jeffiejj

Over the past few years, I've worked on lots of exciting projects regarding all kinds of design work; from Graphic Design to Video-animation and even the Designing of Haunted Houses. At the moment I'm studying Interior Architecture to develop and expand my design knowledge even more!